Realizam litere volumetrice tip halou

Literele volumetrice luminoase reprezinta o categorie distincta a semnalisticii exterioare caracterizate prin efect vizual deosebit .

Efectul obtinut prin semnalizarea afacerii dumneavoastra cu litere volumetrice luminoase garanteaza o imagine deosebita si in acelasi timp , asigura o vizualizare optima a mesajului transmis.

Din punct de vedere al destinatiei lor, literele volumetrice luminoase se preteaza in principal la exterior, semnalizand sedii de firme, hale industriale, hoteluri, supermarket-uri, spatii comerciale , dar se pot folosi si la interior pentru mall-uri, cluburi, etc.

Executia literelor luminoase este minutioasa si implica atentie si grija in manevrarea componentelor ce compun intregul ansamblu luminos .

Folosim materiale de cea mai buna calitate, iar echipa noastra de productie acorda atentie fiecarui proiect in parte, incepand cu pregatirea lucrarii , alegerea componentelor , asamblarea acestora , transportul si finalizarea montajului.

In functie de bugetul alocat pentru realizarea literelor luminoase si mai ales functie de identitatea grafica a logotipului , puteti alege sa executam :

– Litere volumetrice luminoase cu iluminare din interior spre exterior

– Litere luminoase cu halou ( retroiluminare ) .

Caracteristicile tehnice ale literelor luminoase cu luminare din interior spre exterior sunt:

Grosime litera luminoasa : 55 mm – 185 mm .

Fata literei volumetrice decupata computerizat la  CNC din plexiglas colorat in masa de 3 mm .

Utilizam numai Stiplex Perspex Spectrum LED colorat in masa ce garanteaza o intensitate luminoasa mai mare cu 30 % decat a altor placi acrilice turnate existente , iar durata de viata de 12 ani il face recomandat pentru aplicatiile premium .

Spatele literei decupat CNC este realizat din komatex de 10 mm .

Profiul lateral al literei luminoase este realizat din tabla de aluminiu cu grosime de la 0.6 mm pana la 1 mm si prevazut la una dintre laturi cu orificii de prindere .

Culori disponibile profil lateral: orice culoare prin inscriptionare cu Oracal 751 – aplicatii de lunga durata .

Iluminarea literei volumetrice luminoase se face cu leduri de mare putere iar intensitatea luminoasa a fiecarui led este :

– 48 Lm pentru litere luminoase albe cu dimensiuni pana in 50 cm .

– 96 Lm pentru litere luminoase albe cu dimensiuni pana in 99 cm .

– 128 Lm pentru litere luminoase albe cu dimensiuni mai mari de 100 cm .

– 6 Lm pentru litere luminoase rosii indiferent de dimensiune .

– 11  Lm pentru litere luminoase verzi indiferent de dimensiune .

– 4  Lm pentru litere luminoase albastre sau galbene indiferent de dimensiune .

Foarte luminos, rezistent la apa si extrem de usor de instalat acest modul cu 3 LEDuri este solutia perfecta pentru iluminarea literelor volumetrice luminoase .

Durata de viata de maxim 50.000 de ore il recomanda pentru aplicatiile de lunga durata iar consumul de energie este de 0,49 W/h  pentru modulul  de 48 lm , 0.96 w/h pentru modulul  de 96 lm , 0.3 w/h pentru modulele led rosii , albastre , verzi si galbene .

Literele luminoase cu retroiluminarea tip halou sau litere cu halou:

Intrucat solutia tuburilor spectrale ni se pare dezavantajoasa din punct de vedere al duratei de viata , al costurilor de productie si mai ales al consumului energetic am optat pentru led-uri.

Suportul literelor luminoase pe care au fost atasate led-urile este distantat la 50 mm de perete pentru obtinerea efectului de halou .