Inchiriere nacela

Avantaje inchiriere nacela

Avantajul principal atunci cand va decideti sa apelati la un echipament specializat precum o nacela este faptul ca lucratorii au posibilitatea de a executa un numar mare de sarcini diferite si pot ajunge in locuri greu accesibile situate in exteriorul cladirilor. Echipamentelul pus la dispozitie este o Nacela IVECO Snake 2112, care va fi manevrat de un operator.

Daca aveti nevoie de executarea unor lucrari dificile in spatii greu accesibile ne puteti apela si vom fi gata sa ne deplasam la locatia dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Executam lucrari in toate orasele tarii iar daca situatia o impune, chiar si in afara granitelor.

Servicii nacela

  1. Pentru servicii de publicitate ( montarea si intretinerea de afise, litere volumetrice, bannere, casete luminoase, reclame LED, spoturi, autocolante, forme 3D din polistiren)
  2. Pentru intretinerea fatadelor (tencuieli si termoizolatii, lucrari profesionale de vopsitorie si zugravit, montarea de jgheaburi si burlane, executarea unor montaje in pereti si structuri de beton )
  3. Pentru industrie ( reparatii si lucrari de intretinere acoperisuri, intretinere hale si silozuri, ridicari echipamente grele, instalari conducte si sisteme de ventilatie )
  4. Pentru retele de comunicatie ( montaj suporti si antene GSM, instalare componente sisteme de telecomunicatie, montaj cabluri )
  5. Pentru servicii de curatenie ( curatarea ferestrelor si a zonelor greu accesibile exterioare, decopertari, reparatii echipamente situate in exteriorul cladirilor )
  6. Pentru servicii speciale ( toaletari arborilor, degajarea zonelor de risc unde exista acumulari de turturi si zapada, realizarea de masuratori in zone greu accesibile, instalarea de spoturi si reclame luminoase in perioada sarbatorilor de iarna )

Proiecte finalizate