Indicatoare de securitate & circulatie

Materialele din care sunt confectionate si dimensiunea Indicatoarelor de Securitate, difera in functie de aplicatia specifica a fiecarui beneficiar, dar cele mai uzuale materiale sunt PVC-ul de 3 mm si tabla de otel vopsita multistrat.

Produsele sunt de cea mai buna calitate avand in vedere faptul ca acestea trebuie sa reziste in timp la diferite tipuri de agresiuni ( de exploatare, legate de diferentele de temperatura la care sunt expuse sau intemperii gen ploaie, zapada, grindina, expunere prelungita la soare) .

Indicatoarele de securitate produse de firma noastra sunt garantate 24 luni in mediul extern dar se pot utiliza si la expunerea interna .

Suporturile pe care sunt executate indicatoarelede securitate pot fi:

  • folie vinyl autocolanta
  • suport din placa PVC de diferite grosimi
  • tabla aluminiu .

Dimensiunile uzuale sunt (in mm) : 200×300, 200×150, 150×100, 300×400, precum si alte dimensiuni la cererea expresa a beneficiarului.

Indicatoarele de securitatea muncii sunt realizate pe suport PVC sau tabla aluminiu sunt prevazute cu gauri de fixare in colturile indicatorului.

Indicatoarele de securitatea muncii  se pot fixa prin suruburi sau direct pe zid cu silicon. Optional se asigura si montajul, dar face obiectul unui calcul de pret separat .

Un alt produs promovat il constituie indicatoarele de circulatie cu o garantie de 3 ani .

Realizate din aluxbond de 4 mm si inscriptionate integral cu autocolant reflectorizant, ofera o imagine excelenta in conditii de vizibilitate scazuta .

Sunt livrate cu tot cu stalpi in lungime de 3000 mm si diametru de 50 mm .

Dimensiunile indicatoarelor de circulatie stradale sunt de 600 x 600 mm .

Un alt element de mare efect il constituie indicatoarele de securitatea muncii tip “omulet ” la scara 1:1 asa cum este prezentat in imaginile de mai jos .

Indicatorul de securitatea muncii tip “omulet” este conceptia noastra personala si are aplicatii in rafinarii, combinate si uzine .

Pentru orice detalii contactati-ne la: +40-0744 982 415 , +40-0744 124 472 sau e-mail : cfc_design@yahoo.com

Proiecte finalizate